Kapalı ve kontrollü atmosferde, vakumlu tav fırın teknolojisi ile teller homojen olarak tavlanır. 

Tavlama, daha sonraki aşamalarda işlenebilir olmasını sağlamak için çeliğin yumuşatılmasını amaçlayan, ısıtma ve uygun bir sıcaklıkta tutmayı takiben uygun bir hızla soğutma işlemlerin tümünü kapsar.

ÜRÜN STANDARTI  TS EN 10218

KALİTE / HAMMADDE  STANDARDI    TAVLI, FOSFATLI, ARATAVLI FOSFATLI, ARATAVLI BANYOLU; TS 2348 – EN 10016 (SAE 1006), DIN EN 10016, 10216, 10217, 17223, 10025, 10263-2, 10263-3, 10263-4 ,TS EN 10218 KALİTEDE MALZEMELER KULLANILIR.

TAV PROSESİ   AYLIK 500 TON KAPASİTELİ KAPALI VE KONTROLLÜ ATMOSFERDE, VAKUMLU TAV FIRIN TEKNOLOJİSİ İLE TELLER HOMOJEN OLARAK TAVLANIR.

TEL ÇAPI   Ø1,00 mm –   Ø16,00 mm

KANGAL AĞIRLIĞI–  100 KG – 1.000 KG

ÇEKME MUKAVEMETİ  MÜŞTERİ TALEBİNE GÖRE ÜRETİLİR.

PAKETLEME   KANGAL AĞIRLIĞI VE ÇEŞİDİNE GÖRE DEĞİŞİR.

YÜZEY KALİTESİ  FOSFAT KAPLI

KULLANIM ALANLARI   VİDA, PERÇİN SOMUN YAPIMINDA, SOĞUK ŞEKİLLENDİRMEYE UYGUN DÜŞÜK KARBONLU ÇELİK TELLER BAĞLANTI ELEMANLARI SEKTÖRÜNDE KULLANILIR.